Informatie

StaVeilig in Turkije

Sinds 2012 is StaVeilig ook actief met het antislipsysteem in Turkije.

Op de BouwBeurs 2011 hebben wij contact gelegd met een Turkse ondernemer die interesse toonde in onze antislip oplossingen. In Turkije bleken bijna geen systemen voorhanden om vloeren veiliger te maken. In 2012 is de heer Sami Demiray gestart met het antislip maken van vloeren. Hierbij maakt hij gebruik van onze vloeistoffen en ons werkprotocol.

Wettelijk vastgelegd

In 2014 heeft ook de Turkse overheid het belang van veilige vloeren vooropgesteld. Er is nu wettelijk vastgelegd dat vloeren veilig moeten zijn voor gebruikers. In de praktijk betekent dit dat er een inhaalslag gemaakt moet worden en er momenteel veel aandacht is voor het antislip maken van vloeren. Op dit moment heeft de firma Antislip al vijf vestigingen in de grote steden in Turkije en is men bezig met het openen van een zesde vestiging.

Set voor particuliere consumenten

Ons antislipsysteem wordt momenteel volop toegepast in de toeristische sector, op scholen en universiteiten en bij bedrijven. Omdat er ook veel interesse is vanuit de consumentenmark zijn we een set aan het ontwikkelen, zodat men zelf de behandeling thuis uit kan voeren.

Vanuit Nederland brengen wij regelmatig bezoek aan Turkije om onze expertise over te dragen aan de medewerkers en belangrijke projecten te bezoeken.

staveilig in turkije