Voorkom uitglijden en laat een gladde betonvloer stroef maken! Wij kunnen elke andere steenachtige vloer minder glad maken zonder dat het zichtbaar iets aan het uiterlijk van de vloer verandert. Door het uitvoeren van een antislip behandeling veranderen wij uw gladde betonvloer in antislip beton.
Onze antislip behandeling wordt toegepast op bijvoorbeeld een galerij van een appartementen complex, de betonvloer van een parkeergarage en in een fabriekshal.


gladde betonvloer stroef maken

Gladde betonvloer stroef maken: De werkwijze

Voordat we van uw gladde betonvloer antislip beton gaan maken voeren we eerst een stroefheidsmeting uit. Zo kunnen we goed het verschil meten en zien voor en na de antislip behandeling.

Na de stroefheidsmeting gaan we de betonvloer eerst grondig reinigen met professionele schoonmaakmiddelen. Als al het vuil uit de gladde betonvloer verwijderd is en de vloer voldoende schoon is gaan we de antislipvloeistof aanbrengen. Deze antislip vloeistof moet 45 tot 60 minuten inwerken. Nu gaan we de betonvloer weer reinigen om alle overtollige vloeistoffen te verwijderen. Uw gladde betonnen vloer is verleden tijd en veranderd in een stroeve vloer waarbij de kans op uitglijden aanzienlijk verkleind is. De betonvloer is na de antislip behandeling direct weer te gebruiken wat wel zo handig is.
Om het verschil en het effect van de behandeling op uw antislip vloer te zien doen we opnieuw een stroefheidsmeting.

Vraag een proefstuk aan
antislip beton

Hoe werkt antislip beton?

Het antislip maken van betonnen vloeren werkt eigenlijk net als het antislip maken van tegelvloeren. Tijdens de antislip behandeling met antislip vloeistof worden door de vloeistof microscopisch kleine groeven in de toplaag van de gladde betonvloer gemaakt. Als de antislip betonvloer nu nat wordt dan kan het water weg onder de schoenzool of banden van auto’s waardoor er meer grip ontstaat en uitglijden niet meer gebeurt.

Voorkom uitglijden op gladde betonvloeren! laat uw gladde betonvloer stroef maken en verander het in antislip beton!

Na de behandeling is er aan het uiterlijk van uw betonvloer niets veranderd. Onze antislip behandeling is onzichtbaar maar zeer effectief en verandert elke gladde betonvloer in antislip beton.

Onderhoud van uw antislip betonvloer

De antislip behandeling van StaVeilig maakt dus geen structuur aan op de betonvloer. De betonvloer vervuilt dus minder snel dan bij een coating of een antisliptegel. Onderhoud van uw antislip betonvloer is eenvoudig, en met een goed schoonmaak middel en de juiste methode door iedereen uit te voeren. Uw betonvloer stroef houden is dan ook geen enkel probleem.

Na onze antislip behandeling krijgt u van ons advies over hoe uw vloer te onderhouden. Wij houden rekening met uw manier van reinigen van de betonvloer zoals u al gewend was. Onderhoud van uw nieuwe antislip betonvloer hoeft dus niet meer tijd te kosten. Ook heeft u geen speciale schoonmaak middelen nodig om de garantie op de behandeling van uw gladde betonvloer te behouden.

Vraag een proefstuk aan

Garantie op uw antislip betonvloer van Sta Veilig

Dankzij onze werkwijze, ervaring en deskundigheid van onze medewerkers krijgt u van ons een lange garantie op uw antislip betonvloer. Op een gladde betonvloer stroef maken geven wij minimaal 5 jaar garantie op het antislipeffect. Het is mogelijk om te kiezen voor een onderhoudscontract en dan heeft u helemaal geen omkijken meer naar uw betonvloer. Wij komen dan elk jaar een stroefheidsmeting uitvoeren en gaan uw betonvloer diep reinigen (een dieptereiniging). Hierdoor geven wij nog langer garantie op onze antislip behandeling. U weet dan zeker dat de kans op uitglijden minimaal is en dat u er alles aan doet om de kans op ongevallen te verkleinen voor uw klanten.


antislip maken betonnen trap

Onze klanten met een antislip betonvloer:

  • Woonzorg Nederland: Diverse projecten beton galerijen oa. In Duiven, Amsterdam, Dokkum
  • Jutphaas Wonen Nieuwegein: Diverse complexen beton galerijen en trappen
  • Parkeergaragevloer Luchtverkeersleiding Nederland Schiphol
  • Rabobank Apeldoorn Parkeergarage vloer
  • Woningbouwvereniging Ieder1 Deventer: diverse complexen beton galerijen